Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Depp játszhatja el Dr. Seusst

2011.10.07. 11:27 koimbra 1 komment

Az Illumination Entertainment éppen a The Lorax animációs filmen dolgozik, amely Dr. Seuss gyerekkönyvén alapszik. A fejesek a produkció formázása  közben bizonyára áttanulmányozták Dr. Seuss munkásságát majd megszületett a döntés: a szerző élete a vászonra kívánkozik. Az első számú jelölt a főszerepre Johnny Depp, vele már tárgyalóasztalhoz is ültek, a forgatókönyvet Keith Buninra bízták.

Dr. Seuss Theodor Seuss Geisel néven született 1904-ben, 46 gyerekkönyvet adott ki, alkotásai nagy népszerűségnek örvendtek, de reklámokat is készített és politikai karikatúrákat rajzolt. A második világháború alatt az amerikai hadsereg animációs részlegén dolgozott, itt írta a Design for Death-et, ez 1947-ben Oscart kapott a legjobb dokumentumfilm kategóriában. Dr. Seuss könyvéből készült a Horton, A Grincs és A Macska - Le a kalappal.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr143284634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.10.07. 14:39:47

Deppet bármiben :D Nomeg már az Én, Pán Péterben is bizonyította, h képes egész normális írót is játszani többek között :)
süti beállítások módosítása