Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lutz és Rourke indonéz akciófilmben

2011.10.10. 21:36 koimbra 2 komment

Mickey Rourke és Kellan Lutz az Immortals fantasy után ismét egy filmben játszhatnak, ezúttal nem amerikai produkcióban bukkannak fel, hanem egy indonéz műben. A Java Heat címre keresztelt dél-kelet Ázsiában játszódó akciófilmet a Margate House Films berkein belül készítik, a rendezői teendőket Conor Allyn látja el. Az úriember tollából származik a Red & White trilógia, ami Indonézia legsikeresebb produkcióinak számítanak.

Lutz egy Jake nevű kemény fickót játszik, aki ama bizonyos 9/11 után bosszút akar állni az iszlám terroristákon, ám az iszlám világ sokkal érdekesebb és bonyolultabb, mint ahogy azt gondolta. Kutakodása során kénytelen szövetségre lépni egy muszlim nyomozóval, majd hirtelen egy macska-egér játszmába keverednek egy zseniális tolvajjal (Rourke), aki a rabláson kívül nagy szakértője a bombáknak és az emberrablás világában is jól érzi magát.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183292817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.10.11. 18:39:03

úgy néz ki mint 1 strici :D
süti beállítások módosítása