Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Li Binging lesz Ada Wong

2011.10.11. 21:17 koimbra 3 komment

Milla Jovovich újabb információt szolgáltatott twitterén a következő Resident Evilről, konkrétan közzétette, hogy ki fogja játszani Ada Wongot.

"Jó reggelt mindenkinek. Olyan hírem van, ami sokakat érdekelhet. Végre leszerződtettük Ada Wong megformálóját. Dobpergést kértek!. Szóval Ada Wongot a Resident Evil 5-ben Li Bingbing kínai színésznő fogja eljátszani."  - írta Jovovich

A hölgyet többek között láthattuk a Detective Dee and the Mystery of the Phanton Flame-ben vagy a Snow Flower and the Secret Fanban, de esetleg A tiltott királyságból (The Forbidden Kingdom) is ismerős lehet.

Címkék: 3d resident evil miújság sequel játékból film resident evil 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623296031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoltik 2011.10.11. 21:35:40

A Bingbing egyébként a hölgy keresztneve :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.10.11. 22:35:21

@Szoltik: Keverem kavarom én a távol keletieknél:)

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.10.12. 13:25:22

Tényleg, ez az a korbácsos/hajharcos csaj a Tiltott Királyságból XD
Na, akkor az eyecandy faktor biztosítva (Sienna, Bingbing, Milla, Ali Larter, Michelle Rodriguez) már csak egy forgatókönyv kell, és remek lesz XD
süti beállítások módosítása