Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mégsem rúgták ki a Dredd bíró rendezőjét

2011.10.11. 10:15 koimbra 5 komment

Pár nappal ezelőtt az a hír ütötte fel a fejét, miszerint a Dredd bíró film éléről eltávolították a rendezőt, úgy hírlett, hogy az utóforgatás alatt már nem Pete Travis fog dirigálni és továbbiakban az sem érdekli a producereket, hogy miképp képzelte volna el az alkotást.

Ma Travis és Alex Garland producer egy közös nyilatkozatot adott ki, ami szerint minden rendben zajlik a film körül. E szerint Travist nem rúgták ki és továbbra is központi szerepet tölt be a produkcióban, Garland pedig nem akar saját maga felvenni néhány jelenetet és nem szándékozik társrendezőként tetszelegni. Teljesen meg vannak elégedve a filmmel.

Címkék: remake miújság dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr483293732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.10.11. 15:33:02

Hát most már magyarázhatod, papa...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.11. 18:04:56

akkor ez csak vmi médiahekk volt, mi?!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.10.11. 19:57:24

@doggfather: Valaki kitalálta, amit felkapott mindenki és most jött a cáfolat. :) Előfordul

mr.roper 2011.10.12. 05:00:39

jajj, hát már Pete Travis neve nem jelentett számomra semmi jót, számomra a 8 Tanú sem volt több mint egy szimpla 24 utánérzés amit a tönkre vágott végső üldözési szekvencia csak súlyosbított, ami már a rendező bácsi érdeme...úgy, hogy Stuart Baird volt a vágó, és valószínűleg a rendezői koncepció hiánya miatt kellett összetákolnia az ominózus jelenetsort úgy-ahogy, mert ő általában nem szokott hibázni(Casino Royale, Richard Donner-filmek+Joel Silver produkciók).
süti beállítások módosítása