Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Don Johnson a Django Unchainedben

2011.10.12. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

Quentin Tarantino jó szokása, hogy szeret régebben nagyobb hírnévnek örvendő, de mára lecsúszott, megkopott hírnevű színészekkel forgatni. John Travolta hálát rebeghet Tarantinonak, hogy visszakapaszkodhatott a csúcsra, Christoph Waltz is sokat köszönhet neki,  de azért van akinek nem jött össze (Pam Grier és Kurt Russell).

Tarantino hamarosan hozzálát a Django Unchained westernhez, amihez már így is illusztris szereplőgárdát sikerült összetoboroznia, de még sikerült leszerződtetnie Don Johnsont. Vele mellesleg a rendező nagy cimborája, Robert Rodriguez forgatott legutóbb, a Machete-ben bízták rá egy mellékszerepet. A westernben Johnson egy Big Daddy névre hallgató rabszolga kereskedőt fog játszani.

Jamie Foxx lesz Django, aki a Waltz által alakított fejvadász segítségével ki akarja szabadítani feleségét egy gonosz ültetvényes (Leonardo DiCaprio) karmai közül. Samuel L. Jackson testesíti meg a főgonosz asszisztensét és elvileg Kurt Russell is fel fog bukkanni.

Címkék: miújság django unchained

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr863297000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása