Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron az Avatar folytatásáról

2011.10.18. 21:18 koimbra 3 komment

James Cameron a Dateline-nak adott egy interjút és miről másról szólt volna a beszélgetés, mint az Avatar folytatásairól. A rendező azonban semmi újat nem mondott, csupán az eddig elhangzottakat erősítette meg.

A forgatókönyvet Cameron írja, a második és harmadik részt egyben forgatja le. Nagyon szeretné megmutatni Pandora óceánját, amelyet sajnos az elsőben nem tudott bemutatni, egyszerűen megvesz azért, hogy a vízi világ ökorendszerét megalkossa. Tehát az esőerdő  helyett ezúttal inkább az óceán környékén történnek a fontosabb dolgok. Azt is megemlítette, hogy nem kell aggódni azért, hogy megpróbálja még jobban belesulykolni az emberekbe, hogy vigyázzanak a környezetre, vigyázzanak a fákra, az erdőkre, a levegőre. Ugyanannyi lesz ebből is, mint az első részben, az elsődleges cél ugyanis a szórakoztatás.

Címkék: avatar miújság sequel avatar 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653312936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.10.19. 15:46:15

Ökoszart okádik a barma, mivé lett a T2 rendezője?

Jerryco 2011.10.19. 16:39:20

@L'Angelus: Dicséretes, hogy nevelő célzattal készít filmeket. Csak le se szarjuk. Nekünk látvány kell, nekünk akció kell.

asz0089 2011.10.20. 10:58:49

A Terminátor pont a pusztulást mutatja be. Azt is érdemes mindig szemléltetni.
Nekem bejött az Avatar, sőt, kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem megint. :)
És biztosan baromi igényesen ki lesz dolgozva a cucc. A tengerek élővilága még érdekesebb lesz.
süti beállítások módosítása