Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Parajelenségek és két kaland

2011.10.20. 07:48 koimbra 1 komment

Van miből válogatni, családi film, dráma és horror a felhozatal.

Parajelenségek 3 (Paranormal Activity 3): A harmadik részéhez érkezett parafranchise, a rendezői teendőket a Catfish alkotópárosára, Henry Joostra és Ariel Schulmanra bízták. A prequel a különös jelenség eredetét mutatja be.

 

Room 304 (Værelse 304): Dán dráma, amely egy koppenhágai szállodában zajló történésekre koncentrál, különböző sorsok keresztezik egymást balesetek és véletlenek következtében.

 

Submarine: A vígjátékban Oliver két rövidtávú célt tűz ki maga elé. Az egyik, hogy elveszítse szüzességét és azt is nagyon szeretné elérni, hogy édesanyja volt szeretőjétől megszabaduljon.

 

One Day: Anne Hathaway és Jim Sturgess a két főszereplő, akik lediplomázásuk után együtt töltenek egy éjszakát, ezt követően mindenki megy a maga útján. Minden egyes évből egyetlen napjukat (július 15) mutatják csak be. Láthatjuk, hogy mi lett velük, milyen karriert futottak be, mit csinálnak éppen.

 

Kaland: Magyar romantikus dráma. Dr. Kádár Péternek minden összejött, van egy szép felesége és éppen kinevezik egy neves klinika élére. Ám fogadott fia, aki egyben kollégája éppen azt tervezi, hogy megszökteti Dr. Kádár nejét.

 

Delfines kaland (Dolphin Tale): A film megtörtént eseten alapszik, Florida partjainál találtak egy sérült delfint, a Winter névre keresztelt állatot a clearwater-i akváriumba szállították. Charles Martin Smith filmjében Morgan Freeman és Ashley Judd is felbukkan.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr193312008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.10.20. 12:19:17

Egyik film sem hoz lázba.A héten kimarad a mozizás.
süti beállítások módosítása