Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Burn előzetes - Tűzoltókról szóló doksifilm Learytől

2011.10.26. 14:16 koimbra Szólj hozzá!

Denis Leary a Rescue Me sorozat sztárja egyengeti a Burn dokumentumfilm útját, a rendezői feladatokat Tom Putnam és Brenna Sanchez látták el. A tervek szerint 2012 telére készülnek el vele, még nincs teljesen kész, kell még némi pénzösszeg, hogy gatyába tudják rázni.

A Burn a detroit-i tűzoltók életét mutatja, férfiak és nők indulnak harcba minden nap, hogy megmentsék a várost és az embereket. Leary azt mondta, hogy ez a film fel fogja hívni a lakosság figyelmét arra, hogy milyen áldozatokat hoznak értük a tűzoltók még ezekben az időkben is, amikor megnyirbálják a költségvetésüket. 

A színész 2000-ben alapította a Leary Firefighters Foundationt,  miután Worcesterben tűzben lelte halálát unokatestvére, egy gyerekkori jó barátja és négy tűzoltó. Az alapítvány célja, hogy a lánglovagok munkájához szükséges eszközök megvételéhez szükséges pénzt előteremtsék és biztosítsák, hogy megfelelő kiképzést kapjanak a munkára jelentkezők.

Címkék: trailer burn doksielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673331310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása