Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chastain játszhatja el Diana hercegnőt

2011.11.07. 10:42 koimbra Szólj hozzá!

14 éve hunyt el Diana hercegnő, várható volt, hogy a halálos autóbaleset után el fog készülni legalább egy életrajzi film, ám erre eddig nem került sor, de hamarosan érkezhet az első film.

Stephen Jeffreys, a Rochester grófja - Pokoli kéj  (The Libertine) írója tette le az asztalra a Caught in Flight forgatókönyvét, ami Diana és Dr. Hashnat Kahn kapcsolatára fókuszál. 1995-től ápoltak bizalmasabb viszonyt egymással, ami egészen a balesetig tartott. Kahn 1998-ban törte meg a csendet és a The Telegraphnak adott interjúban beszélt viszonyukról. A filmet úgy írták körül, hogy  egy vártoronyba zárt hercegnőről és egy átlagos férfi közötti szerelmi történetet fog elmesélni. A hercegnőt Jessica Chastain formálhatná meg.

Az alkotást Oliver Hirschbiegel dirigálhatja, akire enyhén szólva is ráférne már a siker. A bukás - Hitler utolsó napjai (Der Untergang) és A kísérlet (Das Experiment) után Hollywoodban próbált szerencsét, az Invázió (The Invasion) azonban elbukott, de legalább a Borgiák sorozattal begyűjthetett némi elismerést.

E mellett még két Diana-projekt formálódik lassan, nagyon lassan. Az egyik Ken Wharfe, a hercegnő testőre könyve alapján készülne, legutóbb még Charlize Theront és Ewan McGregort emlegették a főbb szerepek kapcsán. A másikat a Pathé égisze alatt forgatnák, Keira Knightley és Helen Mirren szerződhet le a filmre.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr463360497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása