Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Joon-hoo tavasszal kezd hozzá a Le Transperceneige képregényfilmnek

2011.11.15. 20:05 koimbra Szólj hozzá!

Bong Joon-hoo, A gazdatest (Gwoemul) rendezője utoljára két éve tette le az asztalra a Madeo krimit, azóta nem forgatott újabb alkotást. Úgy volt, hogy a Le Transperceneige francia posztapokaliptikus témájú képregényt fogja vászonra vinni, ám erre még várhatunk, ugyanis a rendező időközben egy másik képregényre vetett szemet.

A Snow Piercer előkészületei javában folynak, a forgatás Prágában indulhat márciusban. Song Kang-ho szerződött le a főszerepre, a színész és a rendező nem először dolgozik együtt, korábban A gazdaest és A halál jele (Salinui chueok) alkotásoknál egyesítették erejüket.

Egy vonaton játszódik a cselekmény, a szerelvénynek nincs úticélja, csupán folyamatosan halad előre a hófödte világban. Hatalmas háború pusztított a Földön, az utolsó túlélők ezen a vonaton utaznak, világvége ide vagy oda a társadalmi ellentétek még mindig erősen jelen vannak.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123385684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása