Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Bella, Edward és az adósság

2011.11.17. 15:28 koimbra Szólj hozzá!

Folytatódik az Alkonyat, van dráma és doksifilm is az új bemutatók között.

Az adósság (The Debt): 1965-ban három Moszad ügynök elkap és megöl egy náci bűnöst. 30 évvel később azonban a halottnak hitt férfi felbukkan. John Madden ült a rendezői székben, Sam Worthington, Jessica Chastain, Marton Csokas, Helen Mirren Ciarán Hinds és Tom Wilkinson játsszák a főbb szerepeket.

 

Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1): A negyedik regényt nem bírták volna egy filmbe belegyömöszölni, ezért a Harry Potterhez hasonlóan két felvonásban érkezik Edward és Bella románca, Jacob féltékenysége.

 

Sérephine: 2008-as francia film Martin Provost rendezésében, amely Séraphine de Senlis festő életéről szól. A César díjátadóról hét elismeréssel távozhatott a produkció, Yolande Moreau alakítását felettébb dicsérték.

 

Tomboy: francia dráma, a történet szerint Laurát sokan fiúnak nézik és amikor családjával új helyre költözik hagyja, hogy a környékbeliek valóban azt higgyék, hogy az. Azonban az egyik lány beleszeret.

 

Út a csillagok alatt: Birinyi József dokumentumfilmje egy európai "körútról".

 

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373390017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása