Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Poszter a Cybrog folytatásának

2011.11.17. 20:38 koimbra 1 komment

Áprilisban lehetett arról hallani, hogy Albert Pyun szeretne remake-ket készíteni 1989-es filmjéből, a Cybrog - A robotnőből, akkor úgy volt, hogy Michael Paré, Sasha Mitchell és Olivier Gruner játszani fog a produkcióban. Teltek-múltak a hónapok, Pyun nem vesztegette az idejét, ugyan a remake öletének búcsút intett, de a Paré-Mitchell-Gruner triót nem engedte útnak, hanem mellék még leszerződtette Kevin Sorbot és hozzáláttak a Red Moon akciófilmhez.

És a Cybrog? Pyun inkább egy előzményfilmmel próbálkozik, amihez kijött egy promó poszter, jelenleg gőzerővel keresi a megfelelő színésznőt a főszerepre. Ugyan A kategóriásat biztos nem fog találni, de a B kategóriában is hemzsegnek a vonzó és szexi csajok, a tehetség úgysem számít, a Cyborghoz ilyesmire nem lesz szükség. Az 1989-es verzióban pestis söpört végig a világon és csak egy félig robot nő ismeri, hogy miképp lehetne elkészíteni a vakcinát. Pyun azt mutatná be, hogy miképp terjedt el a pestis. Az alcímben a Slingers zsoldosokra utal, akik alávetik magukat, hogy részben gépi darabokkal helyettesítsék egyes testrészeiket és még immunissá is teszik őket a pestissel szemben, cserébe a cég érdekeit szolgálják.

Címkék: poszter prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83390809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.11.18. 21:20:26

Albert Pyun még készít filmeket?remek, azért örülök hogy nem a Világvége Után-t remakeli...:-))
süti beállítások módosítása