Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ted Field megmenti a Gotti-projektet?

2011.11.18. 13:19 koimbra Szólj hozzá!

Sok a zűr a Gotti: In the Shadow of My Father film körül, mint ismeretes a produkció a híres new york-i gengsztercsaládot állítaná a középpontba és még Gottiék is részt vesznek a munkálatokban, mint tanácsadók. Nick Cassavetes dirigálhatta volna a filmet, majd távozott (talán azért, mert levették lábméretét?), helyére Barry Levinson érkezett. Később Joe Pesci fenyegetőzött perrel, mert nem tetszett neki, hogy a producerek nem tartják be a kötött egyezséget. Majd pénzügyi problémák léptek fel és a tervezet parkolópályára került.

A film háza táján azonban feltámadt a remény, Ted Field, a milliárdos média vállalkozó lépett be a képbe, a közreműködésével talán ismét beindulhat a projekt szekere. Field többet között Az utolsó szamuráj (The Last Samurai), a Zathura, A doboz (The Box) és a Mindenki megvan (Everybody's Fine) filmek útját egyengette producerként.

John Travolta játszaná Gottit, fiát, Ben Foster keltené életre, Al Pacino lehetne Aniello Dellacroce, Chazz Palminteri pedig Paul Castellanot formálná meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr853393960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása