Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Doc Holliday sorozat közeleg

2011.11.22. 11:11 koimbra 1 komment

Az HBO szép sikereket könyvelhetett el a Deadwood sorozattal, ám ezzel nem ért véget a vadnyugati kiruccanásuk. Újabb western széria van kilátásban, ezúttal a fogorvosból pókerkedvelő fegyverforgatóvá lett Doc Holliday fog állni a középpontban. Ezúttal nem a már ismert és többször látott sztorit fogják elmesélni, Holliday más kalandokba és párbajokba fog keveredni és lesz egy szerelmi háromszög közte, prosti felesége Kate Elder és legjobb barátja, Wyatt Earp között.

Akiva Goldsman, az Egy csodálatos elme (Beautiful Mind) és a Legenda vagyok (I Am Legend) írója lesz a széria producere. Adam Cooper és Bill Collage ügyködnek a forgatókönyvön, az úriemberek Mary Doria Russell regényéből, a szimplán csak Doc címre hallgató könyv alapján dolgozhatnak.  Ron Howard előtt ugyan temérdek teendő akad, de mégis bevállalta, hogy megrendezi az első részt.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr353403052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.11.22. 16:47:05

Nocsak, üdítő egy hír. Várólistára került, remélem a megszokott minőséget kapjuk.
süti beállítások módosítása