Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.11.22. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

Banderas 50 felett is fickós

            Elkerülte a kapuzárási pánik Antonio Banderast, pedig már 51 éves. Egyáltalán nem érzi, hogy öregszik, és erre frappáns magyarázata van. – Az ember akkor öregszik, amikor a test már nem hajtja végre, amit a szellem szeretne. Ilyenkor aztán belemondhatjuk a mikrofonba: Houston, van egy kis probléma. Nálam ez a pillanat nem érkezett el, és remélem, még jó sokáig várat magára.

            Bár nagyon fickósnak érzi magát, Banderas készített már számvetést az életével kapcsolatban, és férfiasan szembesült a ténnyel, hogy van néhány vágya, amely beteljesületlen marad. – Szeretnék ejtőernyővel ugrani, de sajnos képtelen lennék kivetni magamat egy repülőből, mert tériszonyom van, úgyhogy hiába izgat a szabadesés mámora. Nagy zongoraművész is szívesen lennék, de ha az embernek botfüle van, ez kivitelezhetetlen. Van még pár hasonló vágyam, de egyik sem valósulhat meg.

            Banderasnak az a vágya viszont teljesült, hogy az ő hangján szólaljon meg a világ legnépszerűbb spanyol macskája. A Csizmás, a kandúr diadalútja tovább tart, már több mint 175 millió dolláros összbevételt ért el a világ mozipénztáraiban.

            (Puss in Boots – hazai bemutató: 2011. december 1.)


Tom Cruise fia DJ lett

            Beállt a keverőpult mögé Tom Cruise fia, Connor. A most 16 éves színesbőrű srácot még Nicole Kidmannel fogadta örökbe a szupersztár. Connor amióta az eszét tudja, ki akart lépni híres apja árnyékából, és feltett szándéka, hogy nem a Cruise folyósította apanázsból fog megélni, hanem a zenélésből. DJ C-Squared néven kíván berobbanni a partik világába, és erre minden esélye meg is van, mert nagyon jó érzékkel tolja. Az apja miatt érzett komplexusoktól azonban nehezen fog megszabadulni, mert ha szóba kerül a művészneve, rögtön hozzáteszik: „tudod, az a feka srác, aki nem akar Tom Cruise fiaként szerepelni”.

            Maga Tom látványos akciókkal dobja fel a karácsonyi ünnepeket: a Mission: Impossible Fantom protokoll főszerepében magakadályozza, hogy kitörjön a harmadik világháború.

            (Mission: Impossible Ghost Protocol – hazai bemutató: 2011. december 15.)

 Kristen Stewart még mindig könnyen zavarba jön

            Elég egyetlen ártatlan kérdés, és Kristen Stewart máris zavarba jön, amikor interjút ad. Ennek következtében legutóbbi interjúja közben 15 perc alatt pontosan tizenkilencszer tekerte lófarokba a haját. Mindezt jobbról balra, és persze eredménytelenül, hiszen hajgumi híján tincsei azonnal kibomlottak, amint elengedte őket.

            A 21 éves színésznő éppen befejezte a Hófehér és a vadász című fantasy forgatását, és az ezzel kapcsolatos egyszerű kérdéssel sikerült zavarba hozni. Az újságíró mindössze arra volt kíváncsi, hogy kis korában milyen tündérmeséket olvastak neki, és ez mennyiben segített neki Hófehér karakterének felépítésében. A kérdés befejezése után Kristen azonnal elkezdte tekerni a haját jobbról balra, mégpedig azért, mert mint válaszából kiderült, kiskorában egyetlen árva tündérmesét sem olvastak neki, ezért a forgatókönyv alapján dolgozta ki Hófehért.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május 31.)

Mindjárt forog a Star Trek új része

            Ha kicsit döcögve is, de egyre közelebb kerül a Star Trek új része forgatásának kezdete. A kitűzött időpont január közepe, de még faragják a forgatókönyv harmadik változatát, ugyanis a film ennek alapján még mindig jóval többe kerülne, mint amennyit a stúdió rá kíván áldozni. Az is kiszivárgott, hogy a stáb őserdőt keres, mert a történet egyik szála egy dzsungelbolygón játszódik. A legjobb hollywoodi trükkcég, a George Lucas által alapított Industrial Light & Magic pedig hozzálátott a digitális effektusok megtervezéséhez, tehát a produkcióból határozottan lesz valami.

            (Star Trek  – hazai bemutató: 2013. március)

Címkék: miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr903404177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása