Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gens rendezheti a House of Horrort

2011.11.23. 11:16 koimbra 1 komment

Xavier Gens, a Frontière(s) és a The Divide rendezője vezényelheti le a House of Horrort, a producer poszton James Wan, a Fűrész (Saw) és az Insidious alkotója dolgozhat. Wan már korábban elkötelezte magát a film mellett, akkor Javier Gutierrez dirigálhatta volna a produkciót.

Kihallgatási videón és a híradó kameráin keresztül áll össze a történet. A sztori egy szörnyű véres este után veszi a fonalat, kiérkeznek a rendőrök egy házhoz, Mark Lewis nyomozó és Dr. Elizabeth Klein pszichológus az egyik túlélőt veszi kezelésbe. A fiatalember elmondja, hogy társaival együtt látogatást tettek egy elhagyatott, kísértetjárta épülethez, mivel amolyan amatőr szellemvadászokként szokták múlatni az időt. Azonban hamarosan kiderül, hogy nem olyan ártalmatlan a hely, mint ahogy azt először gondolták. A srác úgy véli, hogy a ház átjáró a pokol és a mi világunk között, őt pedig maga az Ördög szállta meg.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83405546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.11.23. 20:08:32

Úúúúúristen, őt még engedik rendezni? Be kéne zárni.

Jó mélyre.
süti beállítások módosítása