Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hanson helyett Apted fejezi be az Of Men and Mavericks filmet

2011.11.24. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Curtis Hanson vezényletével készült az Of Men and Mavericks szörfös produkció, a rendező túl van a forgatás nagy részén, azonban a hátralévő anyagot már Michael Apted fogja rögzíteni. Korábban szívműtét hajtottak végre Hansonon és most szövődmények léptek fel, ami miatt kénytelen volt másra bízni a produkciót. Egyelőre nem tudni, hogy Apted az utómunkálatokra is felügyel vagy addigra Hanson már felépül és saját maga veszi kezelésbe az alkotást.

A filmben Johnny Weston játssza Jay Moriarty szörflegendát, aki Észak-Kalifornia partjainál veti magát vízbe, hogy meghódítsa a Mavericksnek becézett hatalmas hullámokat. Gerard Buter formálja meg Frosty Hessont, aki Moriarty mentora volt, ő tanította meg, hogy miképp tudja meglovagolni a félelmetes hullámokat.

Címkék: miújság of men and mavreciks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr563408077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Flash-mob lesz az Olimpiai Parkban 2011.11.24. 12:23:41

Annyira otthon érzem magam ebben a moziban, hogy előfordult már: szobapapucsban csattogtam át filmet nézni. Itt láttam először a kedven filmemet (Ádám almái) és még mindig fáj a rekeszizmom a legutóbbi gyöngyszemtől (Zajháborítók). A Ci...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása