Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kémes hármas feliratos előzetes

2011.11.24. 16:47 koimbra 2 komment

McG a Terminátor: Megváltás (Terminator: Salvation) után egy akció-vígjátékkal jelentkezik, a This Means War itthon Kémes hármas címen fog futni. Tom Hardy és Chris Pine a CIA két legjobb embere, akik egyben igen jó barátok is. Azonban kapcsolatuk kissé megromlik, amikor mindketten ugyanazzal a nővel kezdenek randizni. A cím remélhetőleg nem arra utal, hogy Reese Witherspoon is kém. Itthon 2012 februárjában fogják bemutatni.

A forgatókönyvet Simon Kinberg és Timothy Dowling írta, előbbi szállíthatta az akciót, hiszen korábban a Hipervándor (Jumper), Mr. és Mrs. Smith  és a Sherllock Holmes alkotásokhoz volt köze, utóbbi pedig a poénokért volt felelős, az úriember a Kellékfeleség (Just Go With It) és a  Példátlan példaképek (Role Models) vígjátékokat vetette papírra.

Címkék: trailer akcióelőzetes this means war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr513408855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2011.11.24. 19:00:18

Tom Hardy-ról csak annyit,hogy amit a Warrior címü filmben nyujtott,az valami elképesztö!Szerintem az év filmje lesz,és remélem besöpör egy szobrocskát!Ennél jobb filmet ebben a kategóriában rég nem láttam!És a 2óra 10 percet végig nézve csak sajnáltam,hogy vége a filmnek!Ilyen velem ritkán történik!Mindenkinek csak ajánlani tudom.
süti beállítások módosítása