Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Depp rumozik, Giamatti csajozik

2011.12.01. 17:11 koimbra Szólj hozzá!

Öt új filmre lehet beülni, a plázákban bizonyára a Csizmás, a kandúr lesz a népszerű, a művészmozikban pedig az Ölésre ítélve lehet felkapottabb.

Rumnapló (Rum Diary): A film Hunter S. Thompson regénye alapján készült, Johnny Depp játssza Paul Kemp újságírót, aki Puerto Ricoban vállal állást, ahol olcsón lehet rumot kapni és még csajozásra is futja az idejéből.

Csizmás, a kandúr (Puss in Boots): A Shrekben megismert Csizmás kandúr kalandozhat, a történet még azelőtt játszódik, hogy a macsek találkozott volna az ogréval. Tojás Tóbiással és Puha Praclival karöltve el akarják lopni az aranytojást tojó ludat.

 

Álcák csapdája (The Double): Michael Brandt rendezésében készült a thriller, Richard Gere egy CIA ügynököt, Topher Grace pedig egy FBI nyomozót játszik. Kettejüknek kell kézre keríteni egy sorozatgyilkost, akiről azt gondolták, hogy már halott.

 

Ölésre ítélve (Essential Killing): Vincent Gallo formálja meg a főszereplőt, akit az amerikai katonák Afganisztánban letartóztatnak, ám a férfinek egy baleset következtében sikerül megszöknie.

 

Barney és a nők (Barney's Version): Richard J. Lewis sorozatrendező dirigálhatta le a filmet, Paul Giamatti bújik Barney bőrébe, aki történetesen egy nőfaló filmproducer. Dustin Hoffman, Rosamund Pike, Minnie Driver és Rachelle Lafevre tűnik még fel.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883429417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása