Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fiennes következő rendezése a The Invisible Woman lesz

2011.12.04. 17:18 koimbra Szólj hozzá!

Ralph Fiennes rákapott a rendezést, ugyanis a Coriolanus után ismét beállt a kamera mögé. Shakespeare után ismét egy regény szolgáltatja az alapanyagot, ezúttal Claire Tomalin könyvéből, a The Invisible Womanből készít filmet.

A történet Charles Dickens és szeretőjéről, Nelly Ternanről szólna, az író 45 éves volt, mikor úgymond összejött a 18 éves hölggyel. Fiennes játssza Dickenst, míg a Ternant Felicity Jones kelti életre. Úgy tűnik, hogy a Like Crazy-vel nevet szerző fiatal színésznőre már csak ilyen szerepek várnak, a Howard Hughes projektben Warren Beattyvel fog kavarni.

A BBC két producere, Stewart Mackinnon és Gaby Tana egyengeti a film útját, ha minden a tervek szerint halad, akkor tavasszal vagy nyáron el is indulhat a forgatás.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503436856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása