Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stiller és Vaughn a szomszédsági figyelőszolgálatban

2011.12.04. 17:04 koimbra 3 komment

A Neighborhood Watch sci-fi vígjáték sem jött össze egyszerűen, 2 éve még Will Ferrell lehetett volna a főszereplő és Peter Segal a rendező. Most már más a helyzet, Ben Stiller szerződött le a filmre, mellette Vince Vaughn, Jonah Hill és Richard Ayoade  poénkodhat, de itt lesz még Will Forte és Rosemarie DeWitt is. Az SNL veterán Akiva Schaffer dirigálja a filmet, Seth Rogen és Evan Goldberg írhatták a forgatókönyvet. Először még arról szóltak a hírek, hogy egy kisvárosban néhány apuka beállt a szomszédsági figyelőszolgálatba, később azonban kiderült, hogy a történetben a fickókon áll vagy bukik a világ sorsa, meg kell akadályozniuk, hogy megsemmisüljön a Föld.

Címkék: képben neighborhood watch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833436813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.12.04. 17:51:01

Csak azt nem értem mostanában Jonah Hillt minek erőltetik. Még a Call of Duty reklámokban is idegesít. Nem vagyok egy színészek ellen agresszivitást tápláló egyén, de őt legszívesebben pofán rúgnám. Na és be is fejezem a gyűlölet keltést :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.04. 18:11:36

@gisss: Ez is olyan, mint nálunk. Haveri alapon megy minden. Egyébként nekem sem szimpatikus Hill.

vrango 2011.12.05. 07:29:03

Ezt a lejtős utcát vagy 3 másik filmben láttam már...
(bocs az offért)

Amúgy ez a filmhír egyáltalán nem hozott lázba (bocs koimbra, nem te tehetsz róla:D)
süti beállítások módosítása