Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kravitz és Okenedo a 1000 A.E. sci-fiben

2011.12.06. 10:56 koimbra Szólj hozzá!

Will Smith a Men in Black harmadik része után nem tér vissza a The City That Sailed projekt fedélzetére, amit a Sötét zsaruk újabb kalandja miatt hagyott el és sajnos a Bad Boys 3-ba sem vág bele. E helyett az 1000 A.E. sci-fi-t választotta, ráadásul mentőövet dobott M. Night Shyamalannak, aki jó ideje próbálja fényesebbre csiszolni berozsdásodott hírnevét. Ez a film talán Shyamalan utolsó lehetősége lesz, hogy vissza tudjon kapaszkodni az élvonalba.

A forgatókönyvön Gary Whitta, Stephen Gaghan és Shyamalan munkálkodik, Smith mellett fia, Jaden is felbukkan, illetve Sophie Okenedo és Zoe Kravitz is hamarosan aláírhat a produkcióra. Okenedo a főhős feleségét, Kravitz pedig a lányát formálhatja meg.

A történet 1000 évvel később a jövőben játszódik, egy űrhajó csapódik be az elhagyatott és felettébb veszélyes Föld bolygóba. A fedélzeten tartózkodó apa és fia megpróbálja legyűrni az eléjük kerülő nehézségeket.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr663442247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása