Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - 3D Love és Mission Impossible

2011.12.15. 14:01 koimbra Szólj hozzá!

Tom Cruise lehetetlen küldetésre indul, itt vannak a mókusok és az élet fája.

Mission: Impossible: Fantom protokoll (Mission Impossible: Ghost Protocoll): Gyanúba keveredik az IMF, feloszlatják Ethan Hunt csapatára hárul a feladat, hogy tisztára mossa a cég hírnevét.

 

Az élet fája (Tree of Life): A Terrence Malick rendezésében készült díjvárományos alkotásban Brad Pitt, Sean Penn és Jessica Chastain játssza a főszerepet. Jack O'Brian visszagondol életére, felidézi régi emlékeit és megpróbálja meglelni helyét a világban.

 

Alvin és a mókusok 3 (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked): A mókuskák ezúttal hajóútra mennek, de egy baleset után egy lakatlannak tűnő szigeten találják magukat néhány mókuslánnyal.

 

S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás: Magyar-orosz-amerikai koprodukcióban készült vígjáték, Sas Tamás 3D-s alkotásában lecsúszott hollywoodi színészek is helyet kaptak, úgy mint Billy Zane vagy Daryl Hannah. A történet szerint a társkereső cégnek össze kell hoznia egy filmsztárt összehozzanak egy maffiózó lányával.

 

Barátom, Knerten (Knerten): Norvég vígjáték, Anne-Cath Vestly gyerekeknek szóló regényéből készült. Lillebor új helyre költözik, ahol az égvilágon nem ismer senkit, ám lesz egy képzeletbeli barátja, Knerten.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263465951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása