Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Witherspoon a Devil's Knot drámában

2011.12.16. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Nagy port kavart a West Memphis 3 néven elhíresült ügy, a 90-es évek első felében három tini srácot tartóztattak le és ítéltek el, azzal gyanúsították őket, hogy rituális keretek között megöltek három gyereket. Sok-sok idő telt az eset óta, majd hirtelen újabb bizonyíték került elő, ami tisztázta a három elítéltet, ennek következtében szabadon engedték őket, 17 évet töltöttek a sitten.

Scott Derrickson és Paul Boardman, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (Exorcism of Emily Rose) írói már évekkel ezelőtt úgy gondolták, hogy az esetből filmet lehet készíteni, Mara Leveritt 2003-as könyvét, a Devil's Knot-ot vették alapul. A szkripttel nem siettek, lassan, aprólékosan építették fel a sztorit, majd az új bizonyíték után újabb fejezetekkel bővülhetett munkájuk.

Atom Egoyan, a Chloe rendezője készítheti el a filmet, Egoyan hat hetet töltött Derricksonékkal a szkript átírásával. Az egyik főszerepre Reese Witherspoont nyerték meg, aki Pam Hobbst, az egyik áldozat édesanyját formálja meg. Hobbs szentül meg volt győződve róla, hogy azok ölték meg 8 éves fiát, akiket a rendőrség elkapott.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843468188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása