Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hendricks lehet a Bomb egyik főszereplője

2011.12.27. 13:05 koimbra 1 komment

Christina Hendricks-t kérték fel a Bomb egyik főszerepére, elképzelhető, hogy Anette Bening is játszani fog a drámába, Alessandro Nivola, Elle Faning és Alice Englert már a fedélzeten vannak.

A BBC Films égisze alatt formálódó projekt a 60-as években játszódik, Fanning és Englert lázadó tinik lesznek, akik csatlakoznak a Ban the Bomb mozgalomhoz, aminek fő célja az volt, hogy valahogy megpróbáljanak hatni a világ vezetőire, hogy ne fontolgassák a harmadik világháborút és semmisítsék meg az atombombát. A hidegháború találkozik a szexuális forradalommal - így jellemezték korábban a filmet.

Sally Potter rendezheti a filmet, februárban látnak hozzá a forgatáshoz. A hölgy éveket vár egyes alkotásai között, legutóbb a Rage-et készítette el, előtte pedig 2004-ben jelentkezett a Igennel (Yes).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973498742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.12.27. 15:42:10

Remélem lesz cicivillantás is Hendricks kisasszonytól :D
Nagyon megnézném már azt a tőgyet XD
süti beállítások módosítása