Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moore, Roberts és Brody a Lovelace-ben

2012.01.03. 10:29 koimbra 4 komment

Egyre csak gyűlnek a színészek a Lovelace életrajzi filmbe, most Demi Moore, Adam Brody és Eric Roberts szerződött le rá.

A főszerepet Amanda Seyfried játssza, Linda Lovelace-t formálja meg, aki az 1972-es Mély torok (Deep Throat) pornófilm sztárja volt, később szakított ezzel a műfajjal és a felnőttfilmek ellenzőjévé lépett elő.

Moore alakítja Gloria Steinem politikai aktivistát és a Ms. Magazine alapítóját. Ebben jelentette meg az a cikket, amely Lovelace és férje kapcsolatát boncolgatja és kiderül, hogy a nőt egyszerűen rákényszerítették arra, hogy pornózzon. Brody lesz Harry Reems, a Mély torok másik sztárja.

James Franco bújhat Hugh Hefner bőrébe, de feltűnik még Sharon Stone, Juno Temple, Wes Bentley és Hank Azaria is. Rob Epstein és Jeffrey Friedman dirigálja a filmet. Készül egy másik verzió is, abban Malin Akerman testesítheti meg Lovelace-t.

Címkék: miújság lovelace

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123515845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.01.03. 16:18:34

Az alap problémát nem értem... A pornóval mi a baj? Főleg egy ex-pornósztárnak.

Cucuminator 2012.01.03. 16:29:28

@koimbra: Aha és ezért tiltakozik a világ összes pornója ellen?

vrango 2012.01.04. 07:43:12

Kicsit valóban demagóg a felállás... Kicsit olyannak tűnik, hogy a hangzatos címmel akarnak becsalogatni jó sok prűd emberkét a moziba, akik egyrészt jól tudják, hogy nem lesz benne semmi kemény jelenet, hiszen ez egy megtörtént esetet feldolgozó dráma, és ők is csak ezért ülnek be rá - de másrészt azért titokban reménykednek egy-két izgalmas pillanatban ;)
süti beállítások módosítása