Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnson és Hemsworth az amerikai történelem legnagyobb rablásában

2012.01.05. 17:00 koimbra Szólj hozzá!

Dwayne Johnson mostanában inkább keményebb oldalát mutatja, végre testhezálló szerepben láthattuk a Halálos iramban ötödik részében (de miért izzadt folyamatosan?), a G.I. Joe folytatásában ő lesz a főszereplő és Michael Bay kisköltségvetésű tervezetében, a Pain and Gainben is játszani fog. Remélhetőleg soha nem fog ismét kis szoknyácskában tündért alakítani.

Újabb hozzá illő projekttel találták meg, az Empire State thriller megtörtént eseten alapszik. 1982-ben a Sentry Armored Car Company főhadiszállásáról tulajdonítottak el 11,4 millió dollárt, az eset azért is emlékezetes, mert ez volt Amerika történelmének legnagyobb rablása. A másik főszereplő Liam Hemsworth lesz.

Adam Mazer, Az utolsó jelentés (Breach) és a Dr. Halál (You Don't Know Jack) írója veti papírra a forgatókönyvet. A dolog hátulütője, hogy Dino Montiel dirigálja a produkciót, aki a Bunyót (Fighting) és a The Son of No One-t készítette el korábban és egyik sem üti meg a mércét.

Címkék: igaz történet miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93522313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása