Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Artist rendezője remake-le Zinneman 1948-as filmjét

2012.01.09. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

A 2011-es év egyik nagy durranása kritikai téren a The Artist volt, a többség letette a haját tőle, dicső szavakat zengtek róla. A rendező, Michel Hazanavicius már az utómunkálatoknál jár következő művénél és egy olasz fesztiválon osztotta meg az újságírókkal, hogy mit szeretne ezt követően csinálni.

Hazanavicius Fred Zinneman 1948-as drámáját, a The Search-öt nézte ki magának, ebből akar remake-et forgatni. Az eredeti alkotás egy egy cseh anyáról és fiáról szólt, akik túlélték a koncentrációs tábor borzalmait. Az új verziót kissé modernizálják, Csecsenföldön fognak zajlani a történések. A rendező hozzátette, hogy nem teljesen remake lesz, Zinneman filmjében a szörnyűségeket túlélt srácra fókuszáltak, ő  egy nő és egy fiatal fiú különleges kapcsolatát fogja boncolgatni.

Thomas Langmann, a The Artist producere részt fog venni a munkálatokban és a rendező felesége, Bejo lesz a főszereplő. Az alkotás színes lesz és beszélni is fognak benne.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr143531969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása