Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Djinn előzetes - Rendező: Tobe Hooper

2012.01.10. 21:10 koimbra 2 komment

Tobe Hooper neve pár évtizeddel ezelőtt még fényesebben ragyogott, de legalább elmondható, ha szóba kerül néhány alkotása mindenki csak elismerően bólogat. Neki köszönhető A texasi láncfűrészes mészárlás (The Texas Chain Saw Massacre) horror, a Poltergeist - Kopogó szellem (Poltergeist) és a Támadók a Marsról (Invaders from Mars) sci-fi.  Jó ideje nem tett már le semmi emlékezetes mozifilmet, inkább a tévés projektek környékén dolgozgat.

Ám idén visszatér a filmszínházakba, bár egészen az Arab Emirátusokig kellett repülnie, hogy elkészítse a Djinn címre hallgató horrorját. Az Abu Dhabi forgalmazó állítólag úgy találta, hogy Hooper rendezése politikailag felforgató hatással bírhat, ezért elgondolkodtak, hogy be sem mutatják. Persze lehet, hogy csak a marketinggépezet lendült be, így hívva fel a figyelmet a filmre.

A történet szerint egy emirátusi pár beköltözik új apartmanjukba, de kiderül, hogy  lakásukban természetfeletti lények, dzsinnek laknak.

Címkék: trailer horrorelőzetes djinn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843535415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.01.10. 21:56:00

haha, ebben lehet valami. vagy nagyon szar, vagy nem. :)))

Sanosuke 2012.01.11. 17:46:40

@efes: mint általában minden film :)

akkor ez az első arab horror film ?
süti beállítások módosítása