Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Idén kiadják az összes James Bond filmet Blu-rayen

2012.01.11. 17:07 koimbra Szólj hozzá!

Közeleg James Bond újabb eljövetele, novemberben kerül a mozikba az Égszakadás (Skyfall). A 007-es ügynök pont 50 éve, 1962-ben mutatkozott be a filmszínházakban, az elmúlt évtizedek során Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig keltette életre Bond-ot. Ugyan többször tűnt úgy, hogy a franchise-nak befellegzett, de minden alkalommal sikerült kihúzni a mélypontról azt.

A Fox az 50. évforduló alkalmával piacra dobják az eddigi Bond filmeket Blu-rayen. John Glen, Martin Campbell, Michael Apted, Olga Kurylenko és Caterina Murono a Consumer Electronics Show-n jelentették be a közelgő "eseményt". A gyűjteményt 240 dollárból lehet megvásárolni.

Címkék: bond miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823537396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása