Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Costa-Gavras hamarosan hozzálát a Le Capital-hoz

2012.01.17. 18:53 koimbra Szólj hozzá!

Vincent Cassel neve keringett a Le Capital film körül, majd Mathieu Kassovitz-t szerették volna megnyerni, végül Gad Elmaleh léphetett fel a fedélzetre és állhatott be Gabriel Byrne mellé, aki már jó ideje ott szobrozott.  A rendezői teendőket Costa-Gavras látja el, aki Oscart kapott a Eltűntnek nyilvánítva (Missing) után.

Elmaleh  karaktere Európa legnagyobb bankjának, a Phoenix-nek az igazgatóját játssza,  megpróbálja megszerezni egy adósságban úszó japán pénzintézet felett az irányítást, de e közben ki kell védenie egy amerikai befektetési cég próbálkozásait, aminek a Phoenix-re fáj a foga.

Elmaleh inkább komikusként ismert, most bizonyíthatja, hogy képes helyt állni egy komoly témával rendelkező produkcióban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr333571740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása