Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

P.J. Hogan rendezheti a Bone képregény filmváltozatát

2012.01.19. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

A Warner négy évvel ezelőtt jelentette be, hogy megszerezte Jeff Smith képregénysorozatának, a Bone-nak a megfilmesítési jogait. Azóta semmi érdemleges nem történt a projekt környékén, ma azonban újabb fejlemény történt: kerítettek rendezőt a film élére. P.J. Hogan, az Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic) és az  Álljon meg a nászmenet! (My Best Friend's Wedding) alkotója vezényelheti le az alkotást.

A képregénysorozat 1991 és 2004 között futott, a Bone család három tagját követhette nyomon az olvasó. A figurák kicsi, fehér, kopasz emberszerű alakok voltak hatalmas orral. A három Bone egy rejtélyes, furcsa völgybe kerül, ahol veszélyes lényekkel futnak össze.

Még nem tisztázott, hogy élőszereplős filmet terveznek-e vagy esetleg animációs produkció lesz-e. Esetleg egy élőszereplős/CGI hibridben gondolkodnak?

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163589433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása