Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Mumus, politikusok és vérfarkasok

2012.01.26. 20:27 koimbra 2 komment

Két díjesélyes dráma, egy horror, egy animációs film a felhozatal és még egy magyar kalandfilmet is bemutatnak.

Underworld: Az ébredés (Underworld: Awakening): Egy svéd rendezőpárosra bízták a franchise negyedik részét, amiben ismét Kate Beckinsale akciózhat. Az általa játszott Selene magához tér egy hosszú "kóma" után, kiderül, hogy az emberek tudomást szereztek a vámpírok és vérfarkasok létezéséről.


A hatalom árnyékában (The Ides of March): George Clooney rendezésében készült a politika dráma és az egyik mellékszerepet is eljátssza. Ryan Gosling egy elnökjelölt kampányában dolgozik, szentül hisz a főnökében, de aztán érdekes titokra bukkan rá.

 

Suszter, szabó, baka, kém (Tinker Tailor Soldier Spy): John Le Carré regényéből a svéd Tomas Alfredson forgatott filmet. Gary Oldmannak ki kell deríteni, hogy ki lehet az a kém, aki beférkőzőtt az MI6 sorai közé


A párizsi mumus (Un monstre a Paris): A francia animációs film 1910-ben játszódik Párizsban, ahol az emberek egy szörnytől rettegnek, aki valójában egy ártalmatlan alak és felettébb kedveli a színházat.

 

Sherlock Holmes nevében: Magyar film, főszereplői két gyerek, Holmes és Watson. Városkájukban eltűnik néhány gyerek, majd pár nap után hirtelen előkerülnek. De viselkedésük megváltozik, egyik sem olyan, mint régen volt.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883868657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.01.26. 21:34:11

A hatalom árnyékában egyébként szerintem egy irtó közepes politikai film, tévéfilmszaga van. Ha úgy jön ki a lépés és esetleg kellőképpen le tudom húzni, akkor pötyögök róla valamit.:)

Dean6 2012.01.26. 22:23:50

@koimbra: Tény,hogy közepes alkotás,de Ryan Gosling színészi játéka kiemelkedő volt benne.
süti beállítások módosítása