Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy kép a Riddickből

2012.02.05. 18:12 koimbra 3 komment

Vin Diesel lelkesen rakosgatja ki a Riddick képeket facebook oldalára, ezúttal az alábbi képet osztotta meg a néppel.

Riddicket emberei egy bolygóra hajítják ki, ahol a nap perzselő sugarai elviselhetetlenek, ráadásul olyan ragadozók lakják, amelyek legyűrése nem megy egyszerűen. Az egyetlen menekülési lehetőség, ha aktivál egy jeladót, így fejére hozza az őt kereső fejvadászokat. Az első hajó szépen be is fut, ám a csapat már nem olyan puhány legényekből tevődik össze, akiket régebben könnyedén levert, sokkal halálosabbak és ravaszabbak. A másik jármű kapitánya inkább személyes okok miatt keresi Riddicket, hajtja a bosszú. Kevés az idő, ugyanis olyan vad vihar közeleg, amit képtelenség túlélni.

Jordi Molla játssza az egyik hajó arrogáns kapitányát, Santanát, Matt Nable formálja meg Boss Johnst, aki kérdéseire szeretne választ kapni. Katee Sackhoff egy kemény zsoldos bőrébe bújuk, Bokeem Woodbine szintén egy fejvadászt kelt életre. Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Truillo, Nolan Fuck is felbukkan és itt lesz a Grammy díjra jelölt Keri Hilson is.

Címkék: képben riddick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364068331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.05. 18:30:31

nah végre egy kép ami reményre ad okot.

Zsákos ember 2012.02.05. 18:46:33

"Riddicket emberei egy bolygóra hajítják ki, ahol a nap perzselő sugarai elviselhetetlenek, ráadásul olyan ragadozók lakják..."

Úgy látszik összegyúrták az első két rész sztoriját...:(
Más nem tudnak kitalálni ?
Na, már megint sz@rt lapátolnak az arcunkba...:(

Sanosuke 2012.02.05. 18:54:00

Dave Bautista hoppá :)

remélem lesz akkor egy kemény har közöttük.
süti beállítások módosítása