Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eli Roth az Earthquake thrillerben

2012.02.06. 16:43 koimbra Szólj hozzá!

Eli Roth, a Motel (Hostel) és a Kabinláz (Cabin Fever) alkotója az Earthquake thrilleren ügyködik. Nicolas Lopezzel és Guillermo Amoedoval közösen vetette papírra a forgatókönyvét, a rendezői feladatokat Lopez látja el. A chilei direktor hazájában eléggé ismert névnek számít, 2010-ben a Que Pena Tu Vida, 2011-ben a Que Pena Tu Boda alkotásokkal jelentkezettel, amelyek az év legsikeresebb filmjévé váltak.

A főszerepet Roth magára osztotta, Osvárt Andrea domboríthat mellette és Selena Gomez is felbukkan egy cameo erejéig. Lopez hozza magával embereit, Ariel Levy, Nicolas Martinez, Lorenza Izzo, Natasha Yarovenko és  Miguel Asensio is leszerződött a filmre, velük már többször dolgozott együtt a rendező.  Chilében fog zajlani a forgatás, az országot sújtó 2010-es nagy földrengés idején játszódik a cselekmény, az emberek fejvesztve menekülnek és próbálnak biztonságos helyre jutni.
 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr404072279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása