Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cusack, Peter és Roberts az Adult Worldben

2012.02.10. 12:47 koimbra Szólj hozzá!

John Cusack és Evan Peters lépett be az Adult World projekt térfelére és állt be be Emma Roberts mellé. A szatirikus vígjátékban Roberts egy frissen diplomázott leányzót játszik, gyerekkora óta arról álmodozik, hogy elismert költő lesz belőle. Az oklevél azonban nem hoz megváltást, rá kell jönnie, hogy a felnőtt élet csöppet sem könnyű és nem válnak valóra automatikusan álmai. Miután szülei kipaterolják házukból egy könyvesboltban talál állást, ahol erotikus tartalmú művek sorakoznak a polcokon.

Cusack egy költőt formál meg, aki a 90-es évek elején vált híressé, Roberts karaktere példaképként tekint rá. A rendezést Scott Coffey vállalta be, az úriembertől eddig egyetlen filmet láthattunk, 2005-ben érkezett a Ellie Parker drámával.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604089988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása