Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az MGM megcsinálja a Lány a völgyből remake-et

2012.02.17. 15:00 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban az MGM úgy döntött, hogy elkészítik az 1983-as Lány a völgyből (Valley Girl) vígjáték remake-jét. De közbe szólt a csőd, a gödörből csak pár hónapja tudott kimászni a stúdió és ismét elővették a kalapból régi ötletüket. Mivel még mindig nehezen halad előre szekerük felkeresték a Paramountot, ahol szintén úgy vélték, hogy megéri belevágni a remake-be és társfinanszírozóként beszálltak a projektbe.

A rendezői teendőket Clay Weinerre bízták, az úriember nem sok produkcióval büszkélkedhet, de a Fred: The Movie nem biztos, hogy jó ajánlólevél. Állítólag úgy kapta meg a melót, hogy a fejesekhez egy három perces videóval állított be, amiben prezentálta, hogy milyen táncbetéteket képzelt el a filmhez. 

A régi film tartalma: Julie (Deborah Foreman) egyszerű vidéki lány, de megtetszik neki a punk Randy (Nicolas Cage). Julie barátainak nem tetszik a bőrszerkós srác, azt szeretnék, ha inkább vidéki barátjával menne a szalagavatóra. A szerelmes Randy is elmegy a szalagavatóra, rátalál Julie-ra, aki végül mellette dönt. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684123973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása