Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dorothy and the Witches of Oz előzetes

2012.02.18. 18:28 koimbra 3 komment

Sam Raimi már az utómunkálatoknál tart az Óz előzményfilmjénél, bár ez csak jövőre kerül a szemünk elé. Ha esetleg addig valaki nem bírja Óz világa, Dorothy és gonosz boszorkány nélkül, akkor a Dorothy and the Witches of Oz alacsony költségvetésű produkcióval enyhíthet "szomjúságán".

Érdekesség, hogy a film egy minisorozat mozis verziója. Az effekteken csinosítgatnak és kivágtak ezt-azt, a film úgy egy órával lesz rövidebb, mint a tévében bemutatott változat.

Paulie Rojas formálja meg Dorothyt, aki egy sikeres gyerekkönyveket író lány. Rájön, hogy azok a történetek, események, amelyeket papírra vetett valójában megtörténtek vele kiskorában és azok nem csak a fantáziájának szüleményei. A Nyugati Boszorkány fel is bukkan a Times Square-en.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944130861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2012.02.18. 20:40:03

Minisorozatként még érdekelne is, de moziban ez így ultra gáz sztem... de jól értem, akkor létezik a sorozatverzió is? ugyanilyen címen?

zvladij 2012.02.18. 21:24:51

én ezt végig sem bírtam nézni...

gunsmoke (törölt) 2012.02.21. 15:36:21

Hirtelen azt hittem, hogy ezt a fost csinálta Sam Raimi.
süti beállítások módosítása