Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cherry előzetes

2012.02.20. 20:17 koimbra Szólj hozzá!

Stephen Elliott regényíró és Lorelei Lee pornószínésznő közösen vetette papírra a Cherry forgatókönyvét, előbbi a rendezői székbe is belecsüccsent. Mily meglepő, a történet is a szexiparban játszódik.

Ashley Hinshaw játssza a 18 éves Angelinát, édesanyja alkoholista, mostohaapja pedig durván bánik vele. Elfogad egy ajánlatot: pénzért meztelenül pózol, a dohányt arra használja, hogy San Franciscoba utazzon. Itt találkozik egy ügyvéddel, aki megismerteti őt egy teljesen más közeggel, a drága ruhák és csodás bulik világa ez.  Hamarosan belecsöppen a pornóiparba.

Heather Graham egy rendezőt formál meg, a karakter korábban maga is felbukkant felnőtt filmekben, később inkább a kamera másik oldalán is kipróbálta magát. Graham számára egyébként sem ismeretlen terület a pornózás, gondoljunk csak a Boogie Nightsra. James Franco testesíti meg a kokainfüggő ügyvédet, Lili Taylor Angelina édesanyja lesz.

Címkék: trailer cherry

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154149496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása