Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Zöld Lámpás írója dolgozik a Perry Mason film szkriptjén

2012.02.21. 11:10 koimbra 1 komment

A Warner Robert Downey Jr. orra alá betolta Perry Mason kalandjait, a stúdió azt akarta elérni, hogy a színész legyen a főszereplő a filmváltozatban. A próbálkozás sikerrel járt, hiszen Downey Jr. saját produkciós cégét is bevonta a munkálatokba. Marc Guggenheim a Zöld Lámpás (Green Lantern) film és az Eli Stone sorozat írója vetette rá magát a forgatókönyvre.

Erle Stanley Gardner regényeiből rengeteg tévéfilm készült, a legutolsó 1995-ben került műsorra. 1957 és 1966 között futott egy sorozat is, amely nagy népszerűségnek örvendett. Mason ügyvédként kereste a betevőre való, mellesleg a nyomozáshoz is nagyon értett. Minden alkalommal egy szokatlan esetbe tenyerelt bele, ügyfelei rendkívül nehéz helyzetben volt és a rendőrség gyakorlatilag már lezártnak tekintette a nyomozást, hisz úgy vélték megvan a tettes. Ám Mason mindig talált újabb bizonyítékot és végül győzedelmeskedett a tárgyalóteremben.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804154998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.21. 22:08:09

Ozzynak is van egy ilyen témájú száma.:)
süti beállítások módosítása