Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombibi előzetes - horrorvígjáték a hollandoktól

2012.02.21. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Amszterdamban egy vírus vérszomjas zombikká változtatja az embereket. Jó, jó az élőholtas filmek legalább felének valahogy így indul a története, ezúttal a cselekménye belegyömöszöltek egy nagy adag humort is, ráadásul a hollandok felől érkezik.

A szereplők drágán adják az életüket, egyikük valami überbrutál "nagypapival" osztja a zombihordát, mások úgy tűnik kifogyhatatlan tárral rendelkező fegyverrel osztják az áldást és a film egy bizonyos pontján még a számítógépes játékok kedvelőinek is kedveskednek. Fight!

Martijn Smits és Erwin van den Eshof rendezte ezt a nagy marhaságnak ígérkező produkciót, a duó korábban rövidfilmeket készített (pl Off Road, The Bug). A forgatókönyvet Tijs van Marle vetette papírra.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr254161018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása