Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - A némafilmes és a szégyentelen

2012.02.23. 17:16 koimbra 1 komment

Fekete-fehér némafilm mellé kapunk egy szexőrült fickót, két CIA ügynököt, de lesz itt kalandozás és dráma is.

A némafilmes (The Artist): Michel Hazanavicius fekete-fehér némafilmje, amely egy feltörekvő színész és egy filmsztár kapcsolatát mutatja be. A produkció előtt letette a haját a szakma, szinte minden díjátadón arat.

 

Kémes hármas (This Means War): Két CIA ügynök megorrol egymásra, mivel mindketten ugyanannak a nőnek csapják a szelet. McG ült a rendezői székbe, Chris Pine és Tom Hardy játsszák az ügynököket, Reese Witherspoon alakítja csatározásuk "tárgyát".

 

Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2: The Mysterious Island): A folytatásból Brendan Fraser kimaradt, de Josh Hutcherson még itt van. Dwayne Johnson, Michael Caine és Vanessa Hudgens is kalandozik. Hutcherson karaktere megpróbálja felkutatni nagyapját.

 

Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle): Az igaz történeten alapuló film az Északi-sarkkörön játszódik. Egy bálnacsalád a jég fogságában reked, mindenki felkapja a fejét a hírre és nemzetközi összefogással próbálják kiszabadítani őket.

 

A szégyentelen (Shame): Michael Fassbender egy szexfüggőt játszik, ha épp nincs a láthatáron egy csaj, akkor ráránt. Ám betoppan húga, aki alaposan felforgatja életét. Testvérét Carey Mulligan alakítja, a filmet Steve McQueen rendezte.

 

Családban marad (Neka ostane medju nama): 2010-es horvát-szerb-szlovén dráma. Egy család életébe nyerünk betekintést, ahol sok drámai és mulatságos dolog történik. Rajko Grlic két díjat kapott a Karlovy Vary Filmfesztiválon.

 

Virradat (Aurora): 2010-es dráma, Karlovy Varyból két díjjal távozhatott. Viorel egyedül járkál az utcákon fegyverével, egyetlen cél hajtja...


 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574187233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipshop (törölt) 2012.02.24. 09:55:41

Ebbol a felhozatalbol a Shame-et lattam es hihetetlen csalodas volt.Vontatott,lassu es tipikus.Neha eszembe jutott az Amerikai psycho kozben,persze gyilkolas es ver nelkul.A foszereplo egy szex addict,pornofuggo nihilista,aki annyora belemerul a szexbe,h az osszes korulotte levo dologbol kimarad.Muveszlelkeknek tetszeni fog.
Amit NE nezzetek meg,az az agyondicsert Snowtown(murders).Rengeteg magasztalo kritikat olvastam rola mielott megneztem,es mindenki csak szuperlativuszokban beszel rola,h ez telleg kiborit,meg bekuszik a borod ala,a film utan pedig almatlan ejszakak jonnek.Most vagy en vagyok erzeketlen,de ismet egy vontatott filmrol van szo,2 oras szenvelges egy pszichopata gyilkos es egy szotlan gyerek kapcsolatarol.Persze az emberek hullanak,es mindez igaz torteneten alapszik.Szamomranem volt ilyeszto,masnak lehet h az,nem ajanlom.

Animal Kingdom: remek mozi,egy poti bunozo csaladrol es egy etikus kolokrol,abszolut nezheto.

Woman in Black: Hatasvadasz mozi,sikito szellemekkel,zagyva sztorival es Radcliffe hiteltelen.A volegenyem nagyon felt rajta,ami total meglepett mert o nem szokott filmeken felni,szoval csak ovatosan.Nekem kicsit vontatott volt,es tele klisekkel.

Albert Nobbs: Az egyik legjobb film amit lattam hosszu ido ota,de telleg,perfect mozi.

The Iron Lady: Akit erdekel a politika az elvezni fogja.

J.Edgar: Nekem hatalmas csalodas volt,de DiCaprio zsenialis volt benne,de eznem menti meg a filmet.

Carnage: Polanski legujabb filmje,iszonyuan jol van megcsinalva,4 ember,1 szoba ,es az elet nagy temai,helyenkent telleg vicces,kikapcsolodas.

The Grey: Tipikus tulelo sztori,repulovel,es 6 kul.karakterrel,termesztesen van a mindent tulelo,meg van az eselytelen,mindezt repkedo minuszokban,de a figyelmet valamiert vegig fenntartja.

Dangerous Methods: velhetoleg Keira K legeroltetetebb alakitasa,Freaud es Jung kapcsolata,szubmisszio es seggrepacsi,szurrealis.

Hirtelen ennyi,egyebkent a posztban felsorolt filmek kozul engem egyik sem igazan erdekel,kiveveaz Artist-ot,de mivel nemafilm igy velhetolen nem fogom megnezni:-))Egyebkent ez jo blog.
süti beállítások módosítása