Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Raid: Redemption előzetes

2012.02.23. 20:40 koimbra 2 komment

Néha jól esik, ha az ember két órán keresztül csak lövöldöznek, ütnek-vágnak egy filmben. Kell ilyen is néha, tökéletes kikapcsolódás. Ha az Act of Valor nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor még mindig ott van a The Raid indonéz produkció, ami jó eséllyel pályázik az év legjobb akciófilmjének a titulusára. Pörgés felsőfokon. Legalábbis nem valószínű, hogy a kommandósok leállnak cigerettázni és dumálni, miközben szétkapják egy drogbáró búvóhelyét.

Az alakulat ugyanis egy lepukkant környéken fekvő több szintes házba robban be, ahol rengeteg bűnöző ténfereg, de a lényeg, hogy elkapják a kegyetlen drogbárót. Minden méterért, minden szobáért, minden egyes szintért meg kell küzdeniük.

Mellesleg Hollywoodban is felfigyeltek a filmre, tervezgetik a remake-et.

 

 

Címkék: trailer the raid akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534188188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.24. 11:50:47

Elég keménynek tűnik,bár ne nyomnák állandóan az idézeteket a trailerbe. Az alcímnek elég B-hatása van,maradhatott volna simán a cím,de gondolom így készülnek a folytatásokra.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2012.02.24. 12:53:57

Már tervben van a folytatás. A trailer nyugisabb, itt van egy-két komolyabb jelenet előzetesnek. Ez simán jó lesz - csak merjék behozni a mozik.
www.youtube.com/watch?v=uWlmhMSnVdM

vagy

www.youtube.com/watch?v=PjE45S10Uss&feature=related

Véres, brutális, nyers, zseniális. Eddig nyerő.
süti beállítások módosítása