Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Moth Diaries előzetes

2012.02.25. 11:34 koimbra 2 komment

12 év telt az Amerikai psycho (American Psycho) óta, Mary Harron rendező inkább a tévé világbán ténykedik. Épp itt az ideje, hogy visszatérjen a mozi világába! Harron egy gótikus horror kedvéért szakadt ki egy időre a tévés produkciók térfeléről, Rachel Klein regényéből forgathatott filmet.

Rebecca (Sarah Bolger) egy bentlakásos lányiskola tanulója, naplót vezet, abba írja le érzéseit és gondolatait. Új lány érkezik, Ernessa (Lily Cole) eléggé furcsának és rejtélyesnek tűnik és Rebecca kissé féltékenykedve veszi tudomásul, hogy barátnője, Lucy egyre közelebb kerül a jövevényhez. De ami a legfurcsább, hogy egyre jobban kezd megváltozni. Rebecca azt gyanítja, hogy Ernessa nem más, mint egy vámpír, Ám az is lehet, hogy csak ezt beképzeli magának. Amerikában április 20-án mutatják be.

 

 

Címkék: trailer poszter könyvből film horrorelőzetes moth diaries

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104201572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.02.25. 22:17:21

Nekem is tetszik így trailer alapján, kíváncsi vagyok mi lesz ennek az egésznek a végkifejlete
süti beállítások módosítása