Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marc Forster rendezheti a Cowboy, Ninja, Viking képregényfilmet

2012.02.29. 11:00 koimbra 2 komment

Marc Forster a kisebb költségvetésű drámák után fejest ugrott a mélyvízbe, átnyergelt a nagyobb produkciókra. Elsőként a Quantum csendje (Quantum of Solace) James Bond filmet vezényelhette le, majd a Word War Z zombifilmet bízták rá. Most pedig a Cowboy Ninja Viking képregény mozis verzióját készítheti el.

A történet szerint a kormány többszörös személyiségzavaros embereken kísérletezik, annak érdekében, hogy létrehozzák a legjobb kommandós egységet a terroristák ellen. A legtöbb próbálkozás kudarcba fullad és az alanyok visszakerülnek az elmegyógyintézetbe, de van egy személy, aki megszökik és képességeit felhasználva megpróbálja megkeresni azt a milliárdost, aki ennek a szörnyű vállalkozásnak a kiötlője volt. A bosszúszomjas fickót mellesleg cowboy, nindzsa és viking tulajdonságokkal ruházták fel. -írja a Deadline.

A tervezet először a Disney-nél pihent, ahol Rhett Reese és Paul Wernick ügyködött egy családbarát forgatókönyvön. Végül a stúdió passzolta a lehetőséget, a projekt így kötött az Universalnál.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr234225081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása