Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mark Romanek rendezi a Hamupipőke filmváltozatát

2012.02.29. 20:32 koimbra 2 komment

Hollywoodban a stúdiók és a producerek továbbra sem tettek le arról a szándékukról, hogy a klasszikus mesehősöket a vászonra ráncigálják, csak nem animációs formában mesélik el újra a jól ismert történeteket, hanem élőszereplős alkotásokat csinálnak.

Ezúttal Hamupipőkével próbálkoznak, Mark Romanek vehette kezébe a gyeplőt és remélhetőleg megengedik neki, hogy új forgassa le a filmet, ahogy elképzelte. Romanek vezényelhette volna le A farkasembert (The Wolf Man), ám kreatív nézetkülönbségek miatt lelépett, távozása után a költségek duplájára emelkedtek. A leginkább reklámfilmeket készítő úriembernek köszönhetjük a Sötétkamra (One Hour Photo) thrillert, nemrég a Ne engedj el (Never Let Me Go) drámával jelentkezett.

A Hamupipőke forgatókönyvét Chris Weitz vette kezelésbe, egyelőre nem tudni, hogy milyen változásokat eszközölnek az eredeti sztorihoz képest.

 

Címkék: hamupipőke miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534226946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása