Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Szellemlovas, Warrior és az erő krónikája

2012.03.01. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Egy rakat új film érkezett a hazai mozikba, lesz miből válogatni.

Chronicle - Az erő krónikája (Chronicle): Josh Trank filmje found footage stílusban készült. Három fiatal különleges képességekre tesz szert, először még csak csínytevéseket követnek el, később bedurvul a helyzet.

 

Szellemlovas: A bosszú ereje (Ghost Rider: Spirit of Vengeance): Nicolas Cage ismét eljátssza Johnny Blaze-t, aki ezúttal Kelet-Európában próbálja megállítani az Ördögöt. A Crank rendezőpárosa vezényelte le a filmet, amely elég gyengén termel a mozikban.

 

A leleményes Hugo (Hugo): Martin Scorsese 150 milliós 3D-s családi filmje, amely Amerikában hatalmasat zakózott. A történet a 30-as években játszódik Párizsban, a vasútállomáson éldegélő srác rálel egy gépre, ami apja hagyott hátra.

 

A vér és méz földjén (In the Land of Blood and Honey): Angelina Jolie rendezése egy szerb férfi és egy bosnyák nő kapcsolatát meséli el. Az ellentétes érdekek miatt azonban sok megpróbáltatáson mennek keresztül.

 

Warrior - A végső menet (Warrior): Brendan Conlon kénytelen indulni egy ketrecharc bajnokságon, csak így tudja rendezni számláit és rendezni tartozásait. Ám testvére is indul, akivel már régóta nem találkozott.


Haywire - A bűn hálójában (Haywire): Steven Soderbergh akciófilmjében az MMA egyik csillaga, Gina Carano játssza a főszerepet. Egy átverés miatt menekülnie kell, de nem adja könnyen az életét és megpróbál visszavágni.

 

Tirannoszaurusz (Tyrannosaur ): Az angol drámában Josephet követhetjük nyomon, aki önpusztító életet él. Találkozik Hannával, jobban megismerkednek egymással, de a nő olyan titkokat rejteget, amelyek mindkettőjük sorsára nagy hatással lehet.

 

Szex felsőfokon (Elles): Francia-lengyel-német dráma egy újságírónőről, aki elhatározza, hogy olyan diáklányokról fog írni, aki szexuális szolgáltatások vállalnak be csak azért, hogy el tudják tartani magukat.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364282516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása