Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Troll Hunter rendezője készítheti el a Carpe Demon-t

2012.03.04. 18:55 koimbra 1 komment

André Øvredal a Troll Hunter ál-dokumentumfilmmel jelentkezett 2010-ben, a produkció rengeteg rajongót tudhat maga mögött és még Hollywoodba is eljutott a híre, ahol Chris Columbus részvételével dolgoznak a remake-en. Columbus produkciós cége és a Warner közösen filmesítené meg Julie Kenner egyik könyvét, a Carpe Demon: Adventures of a Demon-Hunting Soccer Mom rendezésére Øvredalt kérték fel, aki belement a dologba.

A történések egy anyukára fókuszálnak, aki nyugodtan éli életét, de múltja rengeteg izgalmat tartalmaz. Régebben ugyanis démonokra vadászat, méghozzá sikeresen, ezt feltételezhetjük abból, hogy még életben van. Csakhogy szakértelmét ismét elő kell vennie, mivel lakóhelyén felbukkan néhány szörny.

A forgatókönyvet Dan és Kevin Hageman vetette papírra, ők a Hotel Transylvania animációs filmet körmölték le legutóbb.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214288680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.03.04. 21:10:43

Na nem már, hogy ne legyen!
Ha van Vér a méz földjén, jöjjön vissza Salt is!
süti beállítások módosítása