Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szikla leszerződött a Ciudad képregényfilmre

2012.03.06. 11:36 koimbra 3 komment

Dwayne Johnson egy időre hátat fordított a családi filmeknek és vígjátékoknak, következő megmozdulása ebben a témában az Arabian Nights lesz, ami nem mostanában érkezik. Addig letudja a Halálos iramban következő felvonását, a Hitch akciófilmet, a Pain and Gaint és nemrég kiderült, hogy aláírt a Herkules filmre is.

A Szikla ezeken kívül újabb filmben keménykedhet, a Ciudad képregény filmváltozatában tehet hűvösre néhány embert. Egy zsoldost fog megformálni, aki egy brazil drogbáró bérel fel. Feladata: ki kell szabadítani a gengszter elrabolt lányát.

Joe és Anthony Russo dirigálhatja az akciófilmet, a duó korábban a Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree) és a Széftörők (Welcome to Collinwood) vígjátékokat készítették, de inkább a tévé világában ténykednek. A Happy Endings és a Balfékek (Community) sorozatokhoz van közük.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994292534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása