Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik Az erő krónikája

2012.03.08. 11:02 koimbra 2 komment

Nemrég került a mozikba a Chronicle - Az erő krónikája, a 12 millió dollárból készült film a többség szerint ügyesen ötvözte a szuperhős produkciókat a found footage-stílussal. Ennek eddig 105 millió dollár és sok-sok pozitív kritika és vélemény az eredménye. A Fox nem is gondolkodott sokat azon, hogy kér-e a folytatásból.

A stúdió megveregette Max Landis forgatókönyvíró hátát és megkérték, hogy lásson hozzá a következő rész megírásához. Egyelőre nem tudni, hogy a rendező, Josh Trank is visszatér-e a második részre.

Nem tették közzé a történetet és arról sem esett szó, hogy a fejesek mit képzelnek el. Az első részben három tini különleges képességekre tesz szert, amelyeket eleinte csínytevésekre használnak, majd az egyiküknél elszakad a cérna és a helyzet eldurvul.

Címkék: miújság sequel chronicle chronicle 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724297234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.03.08. 14:18:31

Hát nem is tudom... Megérdemel sztem egy folytatást, de vhogy a végkifejletből tekintve nem igen tudom elképzelni, hogy mégis hogy folytathatnák. Max egy szuperhős-filmet csinálhatnának belőle, de abból van elég és akkor már nem is illene az első részhez. Az erő jó-rossz felhasználását mondjuk boncolgathatnák még

Coolet 2012.03.08. 15:08:07

Az alapötlet jó volt az első résznél, de kb. ennyi, ami pozitívumot mondhatok róla. Maga a film időnként ellaposodik, unalmas lesz. Csak azért ültem végig, hogy rájöjjek, mit szerettek ebben ennien - sztem a moziból kijőve ők sem tudták...

Nem kell ennek folytatás, lezárt egység mint anno a Mátrix 1. része. A többi már csak a profitért menne, a tartalom nem újul meg, legfeljebb ugyanazt majmolnák nagyobb költségvetésből.
süti beállítások módosítása